cvjm – Brandenburg

Wir Über Uns

CVJM-Logo

CVJM-Brandenburg ist ein freier Träger in der Jugendhilfe (Non-Profit-Organisation).Herkunft und die sozialen Verhältnisse der Kinder sind irrelevant jeder hat die Möglichkeit an außerschulischen Bildungsmaßnahmen teilzunehmen.
Wir möchten Kindern und Jugendlichen vom christlichen Glauben erzählen und ihnen eine sinnvolle Freizeitgestaltung anbieten.
Der CVJM Brandenburg wurde bereits 1850 gegründet und ist seit 1863 im Wichernhaus beheimatet. Um die Angebote auf die Beine zu stellen, sind über 50 Mitglieder ehrenamtlich in verschiedenen bereichen tätig und zusätzlich ist ein Hauptamtlicher Jugendreferent angestellt.

Die Arbeit des CVJM gründet sich auf der Pariser Basis von 1855

Die Christlichen Vereine Junger Männer haben zu den Zweck, solche jungen Männer miteinander zu verbinden, welche Jesus Christus nach der Heiligen Schrift als ihren Gott und Heiland anerkennen, in ihrem Glauben und Leben seine Jünger sein und gemeinsam danach trachten wollen, das Reich ihres Meisters unter jungen Männern zu verbreiten.

1 year 5 days ago

✅We Offer The Best
Here You Can Find Our Special Deals 👇
WPOptin
bit.ly/2KPolq0

Easy Social Feed
bit.ly/2WcyYJ1

bit.ly/3cUJfjI

1 year 1 week ago

Hi everyone !
Here's another awesome WordPress plugin which can add your Facebook and Instagram promotional post on your website easily
So what are you waiting for dwonload now 👇
bit.ly/2WcyYJ1

👉Post Images Gallery
👉Grid Masonry & Carousel layouts

1 year 1 week ago

Hi There Grow With Optin !
Ever wanted to create opt-in forms with full control on your WordPress site and wish to integrate with your favorite email marketing tools? Then here you go, now you can create opt-in forms using WPOptin and integrate seamlessly with the following services:

𝟭- 𝗠𝗮𝗶𝗹𝗰𝗵𝗶𝗺𝗽
𝟮- 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗶𝗴𝗻 𝗠𝗼𝗻𝗶𝘁𝗼𝗿
𝟯- 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁
𝟰- 𝗠𝗮𝗱 𝗠𝗶𝗺𝗶
𝟱- 𝗠𝗮𝗶𝗹𝗣𝗼𝗲𝘁

Plugin URL 👇
bit.ly/3aSvOPD

#optin, #wpoptin, #MailChimp, #CampaignMonitor, #ConstantContact, #MadMimi, #MailPoet, #newsletter, #plugin, #wpplugin, #sales, #promotions, #offers, #announcements, #socialtraffic

1 year 3 months ago

1 year 4 months ago

Special 20% off on all plans. Claim yours from here -> bit.ly/2tlXGLW

1 year 5 months ago

Hey awesome folks 👋

Easy Social Post Feed is now an official partner of Cloud Ways
www.cloudways.com/en/partners/tool-partners.php#wordpress

1 year 6 months ago

Did you know? You can get a 50% discount on all plans of Easy Social Post Feed plugin. Hurry up, this is a limited time offer.

maltathemes.com/mt_products/easy-social-post-feed/#buynow

1 year 7 months ago

Hello awesome folks,

Hope you guys are doing well.

There is an announcement about Easy Facebook Likebox plugin.

Facebook no longer permit the use of their WORDMARK in plugin name, which includes the words Instagram, Facebook, Insta, and Gram. They also asked to remove the screenshots added in banner and icons so you will see the banner and icons changed as well.

So we had to change the name Easy Facebook Likebox to Easy Social Post Feed.

The version just released with following changelog

Added: New app to optimize api calls
Changed: Plugin name from Easy Facebook Likebox to Easy Social Post Feed to remove their WORDMARK
Fixed: Security issues